08 aprilie 2016

Amberray - Advance Age Protector: Review

Hello tuturor! Am revenit cu un nou review pentru voi si astazi vorbim despre skin care. Daca ati vazut clipul meu cu ingrijirea tenului (aveti link aici).

Asa cum am promis, o sa va dau mai multe detalii despre crema de zi pe care o folosesc in momentul de fata. Crema Amberray este o combinatie perfecta intre o crema hdratanta si o crema cu protectie solara. De regula cremele cu protectie solara sunt ori prea grase ori insuficient de hidratante, si atunci trebuie sa sa aplici o crema care sa matifieze tenul (mai ales daca ai tenul gras) sau o crema care sa iti hidrateze tenul. Cautam de mult timp o crema care sa fie combinatia perfecta dintre cele doua si in plus sa vina laun pret destul de accesibil.

Pentru inceput trebuie sa remarc ambalajul care este de calitate, cutia (chiar daca nu e asa de important) este foarte frumoasa iar borcanul in care vine crema este din sticla groasa si are un aspect detul de luxos, adicaiti da impresia ca ai cheltuit mai mult decat face in realitate pe ea. 

Crema are o consistenta fina, cremoasa, usor grasa (este totusi o crema hidratanta destinata persoanelor cu ten normal sau uscatat) si imi place ca se absoarbe foarte repede in ten. Are un parfum usor, delicat, seamana a salon spa, nu este nici floral si nici excesiv dedulce sau puternic si nu ramane pe ten. 

Pe langa faptul ca este clar o crema de zi cu SPF 30 (repet, nici o crema de zi nu este o crema de zi in adevaratul sens al cuvantului daca nu are SPF), este destinata persoanelor de peste 25 de ani deoarece contine agenti care previn imbatranirea prematura a tenului si de asemenea ajuta la estomparea petelor si la albirea tenului.

Acum, ce am observat eu este ca de fiecare data cand o aplic tenul meu arata mai hidratat, mai luminos si machiajul se aseaza mult mai bine pe ten. Iar in timp, am vazut ca tenul meu nu mai este atat de uscat. Este adevarat ca inainte de crema aplic si un serum hidratant (aveti link aici pentru serum) dar combinatia dintre cele doua imi face tenul fericit! 

Eu am cumparat-o de pe aoro.ro si a costat 49 lei. Sincer mi-ar place sa vina si intr-o varianta cu SPF 50 deoarece imi place foarte mult. Pe aoro.ro gasiti si alte variante aleacestei creme, pentru ten mai matur sau de noapte si chiar au si un ser hidratant. 

Ingrediente:
Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Stearate, Undecylenoyl Phenylalanine, Cetyl Alcohol, Titanium Dioxide (nano), Diethylhexyl Carbonate, Polyglyceryl-6 Polyhydroxystearate, Propylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Panthenol, Citrus Limon  (Lemon) Fruit Extract, Butylene Glycol, Rubus Fruticosus (Blackberry)  Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Tripeptide-5, Amber Extract, Hydrolyzed Wheat Protein/PVP Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Cera Alba (Beeswax), Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Lactic Acid, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, BHA, Parfum (Fragrance).

Sper sa va puteti face o ideie despre aceasta crema si sa va ajute in cazul in care vroiati sa o cumparati. 
Va pup si sa aveti o zi minunata!!!

Un comentariu: